de Logistieker voor opdrachtgevers

Een veelgestelde vraag is: "Waarom zou ik zaken doen met een uitzendorganisatie?"

Samenwerking met een gespecialiseerd uitzendbureau kan u tijd, geld en risico's besparen. Transport is uw core business, het inzetten van vakmensen is onze specialiteit. En omdat de vraag van morgen niet altijd gegarandeerd is, is flexibiliteit zeer welkom.

 

Door onze samenwerking met Payrollmen hebben wij de meest perfecte formule om onze logistiekers flexibel in te zetten voor al uw opdrachten. 

Waarom werken voor de Logistieker?

Wij willen dat chauffeurs met veel plezier achter het stuur kruipen en dat een transportbedrijf zich kan richten op het vervoeren van goederen. Alles wat daar tussen zit, doen wij graag.

Onze krachten hebben allemaal een transportachtergrond. Zij weten waar jij het over hebt. En dat is prettig voor jou, voor ons en ook voor onze opdrachtgevers. Wij richten ons uitsluitend op de transport en logistiek.

 

Omdat we grote en kleinere opdrachtgevers uit alle transportsectoren bedienen hebben we ook voor jou passend werk. Wij werken dan ook vaak met gespecialiseerde 'flexpools', waar de ervaren chauffeurs per 'deelmarkt' in staan. Zo kunnen we jou sneller passend werk bieden en vinden onze opdrachtgever de ervaren chauffeurs die ze zoeken.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op  de button hierond om direct naar de vacaturesite te gaan. Je kunt dan direct solliciteren, en wij kunnen je meer vertellen over de sollicitatieprocedure en het werkaanbod.

Een vraag of een verzoek voor een offerte?

Mail ons en wij reageren binnen 24 uur.

Ons werkgebied

Vanuit ons hoofdkwartier in Amsterdam verrichten we diensten in de Benelux, en geheel Europa met uitzondering van bepaalde deelstaten.

Bolstoen 4A

1064 AT Amsterdam

post@logistieker.com

  • de Logistieker | logistieker.com
  • de Logistieker B.V. logistieker.com
  • De Logistieker | logistieker.com

​© 2020. Ontworpen door tradeinservices.digital, onderdeel van Trade in Services B.V.