Wij verhuizen bedrijven en particuleren

Ons verhuisbedrijf kan u veel goedkoper verhuizen dan grote verhuisbedrijven. Dit omdat wij als verhuisservice goedkope werkkrachten hebben en low-budget ingesteld zijn.

Wij houden ons bezig met goedkoop verhuizen en niet met marketing of grote winst. Door een voordelige verhuisservice te zijn, is mond-tot-mond reclame de beste manier in onze ogen!

Betrouwbaar verhuisbedrijf Amsterdam en omstreken

De verschillende teams verhuizers die u helpen bij uw verhuizing in Amsterdam en daarbuiten, bestaan uit enthousiaste verhuizers die over het algemeen relatief jong zijn. Tegelijkertijd hebben ze binnen ons logistiek bedrijf al veel ervaring opgedaan waardoor ze betrouwbaar kunnen verhuizen. Dit houdt in dat ze uw inboedel voorzichtig behandelen en tegelijkertijd vlot kunnen verhuizen.

Zo blijven we als verhuisbedrijf Amsterdam zeer concurrerend qua prijs en kunnen we een verhuisservice bieden met de kwaliteit die u nodig heeft tijdens de verhuizing. Bent u benieuwd wat onze Verhuis Logistieker voor u kan betekenen? Bereken dan direct hoeveel uw verhuizing in Amsterdam gaat kosten met ons verhuisbedrijf via onderstaand tabel.

Helder en simpel, alles op een rijtje:

Voorrijkosten

Binnen Amsterdam rekenen wij maximaal 30 minuten voor zowel de voorrijtijd als de terug rijtijd. Buiten dit gebied rekenen wij de daadwerkelijke voorrijtijd en terugrijtijd vanuit onze thuisbasis in Amsterdam.

Verhuizer €25,- per uur

De verhuizers van de Logistieker zijn ervaren en kundig. Professionele kwaliteit voor onze prijs kan alleen behaald worden door logistiekers op te leiden tot vakkundige professionals. Een verhuizer coördineert en verzorgt uw verhuizing van begin tot eind. Deze is reeds op de hoogte van de wettelijke bepalingen bij verhuizen en is verantwoordelijk voor een schadevrije en voorspoedige verhuizing.

Verhuiswagen €35,- per uur

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van 18m3. Ook hebben wij op verzoek bussen met een laadruimte van 25m3. Ze zijn uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn om uw inboedel vakkundig en schadevrij te verhuizen:

 1. Rolmateriaal

 2. Verhuisdekens

 3. Spanmateriaal

Verhuisliften €30,- per uur

Wij gebruiken verhuisliften van 18 meter die tot de 5e etage kunnen reiken. Wanneer u al een verhuiswagen met verhuizer inhuurt betaalt u slechts € 30,- per uur voor de verhuislift. De verhuislift wordt minimaal voor 3 uur afgerekend. Wanneer u alleen een verhuislift nodig heeft dient u ook los een verhuizer erbij te huren. U bent zelf verantwoordelijk voor de ruimte die nodig is voor de opstelling van de verhuislift en/of ontheffing. In overleg kunnen wij ook ontheffingen voor u aanvragen.

Weekendtarief

Wij verhuizen u ook op zaterdag én zondag! Wij zijn vrijwel de enige die u op deze dagen kunnen verhuizen. Vanwege wettelijke verplichtingen voor onze verhuizers, zijn wij genoodzaakt een toeslag van 25% te vragen voor onze werkzaamheden op zaterdag en zondag.

Brandstofkosten

Wij rekenen € 0,75 per kilometer vanaf onze thuisbasis in Amsterdam tot terugkomst.

Voor buitenlandse verhuizingen hanteren wij geen vaste tarieven maar maken wij per verhuizing een offerte. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 •  Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichtingen;

 • Voor 18:00 uw aanvraag verzonden? Dan krijgt u dezelfde dag een reactie van ons;

 • Wij zijn zeer flexibel en nemen een adviserende rol aan in de verhuizing;

 • Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar, spoedverhuizingen zijn ook mogelijk;

 • Wij werken door tot uw verhuizing helemaal is afgerond en u tevreden bent. 

 

 

Een vraag of een verzoek voor een offerte?

Mail ons en wij reageren binnen 24 uur.

Ons werkgebied

Vanuit ons hoofdkwartier in Amsterdam verrichten we diensten in de Benelux, en geheel Europa met uitzondering van bepaalde deelstaten.

Bolstoen 4A

1064 AT Amsterdam

post@logistieker.com

 • de Logistieker | logistieker.com
 • de Logistieker B.V. logistieker.com
 • De Logistieker | logistieker.com

​© 2020. Ontworpen door tradeinservices.digital, onderdeel van Trade in Services B.V.